Serveis

Serveis veterinaris a La Garriga

A la nostra clínica veterinària de La Garriga disposem d’una àmplia experiència i especialitazació, així com de tècniques i equipaments moderns que ens permeten oferir un servei mèdic complet i d’alta qualitat per prevenir, diagnosticar i tractar diferents patologies. Seguretat, eficàcia i assessorament constant per garantir el benestar de les mascotes.

Medicina interna i preventiva a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Medicina interna i preventiva

Protocols de prevenció de malalties amb programes de vacunació, revisió i desparasitació. Atenció, diagnòstic i tractament de les patologies dels animals de companyia que ens visiten. Realitzem una primera exploració i les proves necessàries per obtenir un diagnòstic encertat i el tractament més adequat.

Cirurgia a animal a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Cirurgia general

Comptem amb un quiròfan independent, dotat amb materials i equipament de màxima qualitat per garantir un procés anestèsic segur i un monitoratge constant de l’animal. Estem preparats per a intervencions de teixits tous i preventives (esterilitzacions, biòpsies, higienes bucals), traumatològiques i oftalmològiques.

Revisió pell de gat a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Dermatologia

La pell és un òrgan que pot revelar moltes alteracions que es produeixen a l’interior de l’organisme i problemes que pot patir. Els processos al·lèrgics segueixen sent el principal motiu en les visites dermatològiques. Obtenim el diagnòstic dermatològic amb la informació facilitada pel propietari, l’exploració clínica i les proves complementàries.

Revisió ulls gat al nostre centre veterinari de La Garriga

Oftalmologia

Valorem, diagnostiquem i tractem qualsevol anomalia o lesió ocular mitjançant tècniques avançades. Realitzem les intervencions quirúrgiques necessàries per despreniments de retina, cataractes, glaucomes, dèficit de llàgrimes, úlceres, uveïtis, etc.

servei odontologia a gos a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Odontologia

Oferim els serveis d’odontologia veterinària a La Garriga. L’halitosi, l’acumulació de tosca i el sagnat de genives són alguns indicadors de que l’animal pot estar patint una afecció bucodental. Les malalties periodontals poden causar greus problemes en la salut de les nostres mascotes.

Traumatologia per a mascotes a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Traumatologia

Atenem diverses patologies relaciones amb l’aparell locomotor, des de fractures de d’ossos, lligaments, problemes amb articulacions, o patologies cròniques com artrosi, artritis o displàsia. Realitzem les proves necessàries pel diagnòstic i aconsellem el tractament més adequat.

Radiografia de gos a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Diagnòstic per imatge

Equip de diagnòstic per imatge que ens permet realitzar proves de forma no invasiva i indolora per obtenir diganòstics precisos: radiografia digital per problemes traumatològics i tumors; ecografia per conèixer l’estat els òrgans interns i fer seguiment de les gestacions, l’ecocardiografia per valorar el cor i l’endoscòpia per observar l’aparell digestiu i realitzar intervencions no invasives.

Veterinària mira mostra a microscopi de laboratori a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Laboratori

Laboratori totalment equipat per prendre mostres i analitzar biòpsies, analítiques de sang, orina, femta i medul·la òssia, entre d’altres. Ens permet oferir un diagnòstic ràpid i encertat per detectar malalties, tant en consulta com en casos d’emergències. Disposem d’equips d’última generació IDEXX, PROCYTE i CATALYST.

marcel-gusta-serveis-atv

Etologia canina i felina

Serveis d’etologia clínica o medicina del comportament per gestionar els problemes de conducta dels nostres pacients. Realitzem una entrevista amb el propietari per detectar l’origen, evolució,  conseqüències i el tractament més adequat, que pot incloure medicació, modificació ambiental i exercicis de modificació de conducta basats en el reforç positiu.

Bany gos a perruqueria del nostre centre veterinari de La Garriga

Perruqueria canina i felina

Servei d’estètica i perruqueria i per a gossos i gats. Realitzem tot tipus de talls i banys, també dermatològics o antiparasitaris, per garantir una correcta higiene i mantenir el pèl i la pell en bon estat. Cuidar-los per fora també és necessari per la seva salut.

Botiga de Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Botiga

A la botiga del nostre centre veterinari de La Garriga també trobareu accessoris, complements, productes d’higiene i alimentació per a les vostres mascotes. Disposem de joguines, llits, gàbies transportins, corretges i pinsos de primeres marques per dietes de prescripció.