Nosaltres

Des del 1989 treballant pel benestar dels animals de companyia

Clínica Veterinària Marcel Gustà de La Garriga compta amb més de 30 anys dedicats a la cura de la salut de les mascotes. L’objectiu des de la seva fundació l’any 1989 ha estat cobrir totes les necessitats mèdiques de les mascotes a La Garriga amb un servei integral, un equip mèdic totalment centrat en el benestar dels nostres pacients i garantir la satisfacció de clients fidels que confien en nosaltres.

 

La nostra història

El doctor Marcel Gustà va fundar la clínica l’any 1989 per oferir a la població de La Garriga un centre veterinari que aportés un servei mèdic complet a les mascotes, tant a nivell d’horari d’atenció com de serveis. Al llarg dels anys va créixer gràcies a la confiança dels seus clients i a l’ampliació d’especialitats, professionals i equipaments. Primer al 1999 quan es va traslladar a un local més gran, i finalment al 2012 quan s’obre l’actual centre on amplia la botiga i incorpora nous equipaments moderns, més personal mèdic i més serveis veterinaris. 

La nostra filosofia

Hem complert l’objectiu de donar un servei veterinari integral i de gran qualitat als animals de companyia que ens visiten. Els nostres professionals veterinaris estan totalment a disposició dels clients per ajudar-los a aconseguir la millor qualitat de vida pels seus companys de quatre potes. Els assessorem sempre de la millor manera possible, posant pel davant el benestar dels animals que atenem amb estima i dedicació.

Equip

Marcel veterinari amb gos de Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Marcel Gustà

Gerent i Veterinari

Ana veterinària amb gos a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Ana Molina

Veterinària

Marta ATV amb gat a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Marta Ramírez

ATV i Recepció

Katia ATV amb gatet a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Katia Pérez de Villar

ATV i Recepció

Patricia perruquera canina amb gos a Marcel Gustà Clínica Veterinària de La Garriga

Patricia Cano

Perruqueria canina i felina