Leishmaniosi i paràsits

15% de descompte durant el mes de febrer

Serveis i productes preventius:

Test Leishmània

Vacuna Letifend

Collar i/o Pipetes

Administració d’antiparasitari intern

Protegeix a la teva mascota de la leishmaniosi i els paràsits interns i externs

Els paràsits actuen amb més incidència en els mesos de primavera i estiu, però és important saber que hem de prevenir i desparasitar a la nostra mascota durant tot l’any a causa de l’augment de les temperatures dels últims anys.

Vivim a un país endèmic i aquest clima és ideal perquè actuïn puces, paparres i el mosquit flebòtom, transmissor de la leishmània. La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per a la teva mascota, podent arribar a causar-li la mort. Dona la deguda atenció al teu company i protegeix-lo amb el nostre pack de prevenció i el test de leishmània que realitzem al nostre centre veterinari de La Garriga. Mantén la teva mascota protegida tot l’any.

Com identificar la leishmaniosi

Hi ha alguns símptomes que et poden ajudar a identificar la malaltia:

  • Pèrdua de pes
  • Apatia
  • Lesions a la pell, com seborrea seca a orelles, colzes, etc.
  • Hemorràgia nasal (epistaxi)
  • Cara de clown, alopècies al voltant dels ulls
  • Augment de l’ingesta d’aigua
  • Vòmits 
  • Excessiva necessitat d’orinar

Mesures preventives

En el nostre centre veterinari de La Garriga disposem de diversos mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis, vuit o dotze mesos, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna pot ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la.

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar les malalties a temps.

Contacta amb la nostra clínica veterinària de La Garriga i t’assessorarem sobre quin mètode pot resultar més adequat per al teu animal de companyia.

Fes click per llegir!

Descobreix més informació en el nostre article: