Campanya Nadal

Aquest Nadal regala salut

Aquest Nadal regala una revisió a la teva mascota per cuidar la seva salut

Ja s’acosta el Nadal i, com cada any, a Clínica Veterinària Marcel Gustà pensem en els que més ens necessiten i fem un donatiu d’aliments a PROGAT de La Garriga. I també pensem en els nostres pacients estimats amb una promoció de Nadal per tenir cura del més important, la seva salut.

Us desitgem un any ple de salut, nosaltres serem al vostre costat.

Promoció control de salut

Del 12 de desembre fins al 31 de gener

Cuidar als nostres pacients és la nostra vocació i desig més gran. Per això, quin millor regal que ajudar a garantir la seva salut? Fins al 31 de gener, et regalarem la visita de revisió si realitzes una analítica de control per valorar l’estat de salut del teu company. Perquè salut és vida i nosaltres vetllem pel seu benestar.

  • Analítica general de control

  • Visita de revisió gratuïta

Donació d'aliments a PROGAT de La Garriga

Com cada any, quan arriba el Nadal, a la nostra clínica veterinària de la Garriga en agrada pensar en com podem ajudar als animalons que més ho necessiten. Per això, un any més donem sacs llaunes per ajudar a alimentar als gatets de l’associació PROGAT de La Garriga. Esperem que passin un Bon Nadal amb la panxeta plena. I recorda que si vols un nou company a casa, pots adoptar un gat d’una protectora. Segur que sereu molt feliços junts!

BONES FESTES!

gosset i gatet amb detalls de nadal